Fitness

Fitness

Voldoende inspanning en beweging helpt je langer te leven, beter te slapen, concentratie en energie te verhogen, stress te verminderen en de samenstelling van je lichaam te verbeteren. Fitness is een verzamelnaam voor allerlei activiteiten die gericht zijn op een betere algehele lichaamsconditie. Dat gebeurt met behulp van spierversterkende toestellen en cardiotoestellen.

Persoonlijk programma

Begeleiding en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Een beginnende sporter start met minimaal 3 afspraken om je een goede indruk te geven wat fitness is. Uiteraard staan onze instructeurs altijd voor je klaar voor eventuele vragen en/of aanpassingen aan uw programma.

Afspraak 1

Tijdens de 1e afspraak onderga je een uitgebreide intake en een fitheidstest. Hierin worden je gewicht, vetpercentage, bloeddruk en je conditie gemeten. Deze test laat zien hoe je algemene fitheid er voor staat en is ook voor onze instructeurs een goede leidraad bij de keuze van je programma. Na deze test zal er nog enige tijd over zijn om rustig te beginnen met sporten.

Afspraak 2

Tijdens deze afspraak maak je kennis met de toestellen en oefeningen die je kunt gebruiken om jouw doelstellingen te realiseren. Spierversterkende oefeningen en cardiotoestellen (fietsen, lopen, roeien, crosstrainer) zullen hier beide aan bod komen. Bij deze afspraak ligt de bewegingsintensiteit hoger dan bij afspraak 1.

Afspraak 3

Jouw persoonlijke programma is klaar. Het programma dat is uitgewerkt in de computer,wordt samen met de instructeur nog een keer goed na gelopen om er zeker van te zijn dat je precies weet wat te doen.

Aarts Sport App

Download de Aarts Sport App!

Openingstijden

7 dagen per week
24 uur per dag open!
Personeel aanwezig:
Maandag t/m vrijdag
08.30-12.00 uur
17.00-21.00 uur
Zaterdag en zondag
08.30-13.00 uur

Rondleiding?

Kom langs en we vertellen je alles over Aarts Sport! Plan een afspraak

Informatie?

Wil je meer weten over Aarts Sport? Neem contact op

Inschrijven

Kies het abonnement dat bij je past en schrijf je in. Schrijf je nu in!