Aarts Sport Lisse op Hyves Aarts Sport Lisse op Twitter Aarts Sport Lisse op Facebook
openingstijden
Aartssport Lisse
Vennestraat 1
2161 LE Lisse
Tel. 0252 - 416518
info@aartssportlisse.nl
aktie
Menu
Inschrijven bij Aarts Sport Lisse

Contact

Neem contact met ons op.

Fitness

Fitness
Voldoende inspanning en beweging helpt je langer te leven, beter te slapen, concentratie en energie te verhogen, stress te verminderen en de samenstelling van je lichaam te verbeteren. Fitness is een verzamelnaam voor allerlei activiteiten die gericht zijn op een betere algehele lichaamsconditie. Dat gebeurt met behulp van spierversterkende toestellen en cardiotoestellen.

Persoonlijk programma
Begeleiding en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Een beginnende sporter start met minimaal 3 afspraken om je een goede indruk te geven wat fitness is. Uiteraard staan onze instructeurs altijd voor je klaar voor eventuele vragen en/of aanpassingen aan uw programma.

Afspraak 1
Tijdens de 1e afspraak onderga je een uitgebreide intake en een fitheidstest. Hierin worden je gewicht, vetpercentage, bloeddruk en je conditie gemeten. Deze test laat zien hoe je algemene fitheid er voor staat en is ook voor onze instructeurs een goede leidraad bij de keuze van je programma. Na deze test zal er nog enige tijd over zijn om rustig te beginnen met sporten.

Afspraak 2
Tijdens deze afspraak maak je kennis met de toestellen en oefeningen die je kunt gebruiken om jouw doelstellingen te realiseren. Spierversterkende oefeningen en cardiotoestellen (fietsen, lopen, roeien, crosstrainer) zullen hier beide aan bod komen. Bij deze afspraak ligt de bewegingsintensiteit hoger dan bij afspraak 1.

Afspraak 3
Jouw persoonlijke programma is klaar. Het programma dat is uitgewerkt in de computer,wordt samen met de instructeur nog een keer goed na gelopen om er zeker van te zijn dat je precies weet wat te doen.

Klik hier voor het lesrooster