Groepslessen

Klik hier voor het lesrooster

Pump It

Pump It is een revolutionaire 60 minuten durende fitness workout waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen aangepakt worden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht. Pump It is een vernieuwend programma op het gebied van fitness. De kracht van Pump It ligt in de eenvoud van het verwezenlijken van persoonlijke doelen. Tijdens de training komen alle spiergroepen uitgebreid aan bod. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door middel van de zwaarte van de gewichten op de barbell (stang). De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa.

Body Shape

Wie de buik, benen en billen, oftewel de drie B's, aan wil pakken is bij Body Shape op de juiste plek. Het is een lekkere en intensieve groepsles, ondersteund met muziek, waarbij met grondoefeningen de drie ‘probleemzones' flink worden aangepakt. 

Spinning

Spinning is indoor fietsen in groepsverband, maar dan meer. Deze super effectieve conditie- en spiertraining is een belevenis apart en een super vetverbrander! Onder leiding van een instructeur volg je op lekkere muziek een les vol met dynamische en stimulerende fietstechnieken. De fiets is in weerstand verstelbaar dus geschikt voor iedereen.

Steps

Met behulp van een step die in hoogte verstelbaar is, worden Low-Impact (=laagbelastend) en High-Intensity (=hoge intensiteit) trainingen gegeven. Door het op diverse manieren op- en afstappen van de ‘step' komt iedere belangrijke spiergroep in ‘the lower body' (=onderlichaam) aan bod. Goed dus voor heupen, dijen en billen, maar tegelijkertijd is het een workout voor hart en longen. Terwijl je spieren vormt, werk je aan een maximale vetverbranding. Steps is geschikt voor jong en oud, dames en heren. 

XCO

De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De XCO-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet' aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting. 

Aarts Sport App

Download de Aarts Sport App!

Openingstijden

7 dagen per week
24 uur per dag open!
Personeel aanwezig:
Maandag t/m vrijdag
08.30-12.00 uur
17.00-21.00 uur
Zaterdag en zondag
08.30-13.00 uur

Rondleiding?

Kom langs en we vertellen je alles over Aarts Sport! Plan een afspraak

Informatie?

Wil je meer weten over Aarts Sport? Neem contact op

Inschrijven

Kies het abonnement dat bij je past en schrijf je in. Schrijf je nu in!