Aarts Sport Lisse op Hyves Aarts Sport Lisse op Twitter Aarts Sport Lisse op Facebook
openingstijden
Aartssport Lisse
Vennestraat 1
2161 LE Lisse
Tel. 0252 - 416518
info@aartssportlisse.nl
aktie
Menu
Inschrijven bij Aarts Sport Lisse

Contact

Neem contact met ons op.

Groepslessen

Klik hier voor het lesrooster

Pump It

Pump It is een revolutionaire 60 minuten durende fitness workout waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen aangepakt worden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht. Pump It is een vernieuwend programma op het gebied van fitness. De kracht van Pump It ligt in de eenvoud van het verwezenlijken van persoonlijke doelen. Tijdens de training komen alle spiergroepen uitgebreid aan bod. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door middel van de zwaarte van de gewichten op de barbell (stang). De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa.

Body Shape

Wie de buik, benen en billen, oftewel de drie B's, aan wil pakken is bij Body Shape op de juiste plek. Het is een lekkere en intensieve groepsles, ondersteund met muziek, waarbij met grondoefeningen de drie ‘probleemzones' flink worden aangepakt.


Spinning

Spinning is indoor fietsen in groepsverband, maar dan meer. Deze super effectieve conditie- en spiertraining is een belevenis apart en een super vetverbrander! Onder leiding van een instructeur volg je op lekkere muziek een les vol met dynamische en stimulerende fietstechnieken. De fiets is in weerstand verstelbaar dus geschikt voor iedereen.

Steps

Met behulp van een step die in hoogte verstelbaar is, worden Low-Impact (=laagbelastend) en High-Intensity (=hoge intensiteit) trainingen gegeven. Door het op diverse manieren op- en afstappen van de ‘step' komt iedere belangrijke spiergroep in ‘the lower body' (=onderlichaam) aan bod. Goed dus voor heupen, dijen en billen, maar tegelijkertijd is het een workout voor hart en longen. Terwijl je spieren vormt, werk je aan een maximale vetverbranding. Steps is geschikt voor jong en oud, dames en heren.

XCO

De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De XCO-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet' aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.

Power Yoga

Power Yoga of Clubjoy Yoga® is een groepsles die deel uitmaakt van het brede sportaanbod van Aarts Sport Lisse. Power Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Immers, fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Power Yoga ligt in het Verre Oosten waar men veel Yoga en Tai Chi beoefent. Power Yoga is een uitstekende manier is om de balans tussen ontspanning en inspanning te vinden. Je krijgt er nieuwe energie van en je spieren worden sterker, zowel van je bovenlichaam als je onderlichaam. Het kan zelfs helpen om rugklachten en gewrichtsklachten te verminderen. Daarnaast verbetert het je coördinatie, flexibiliteit en kracht. En voor de lijn is Power Yoga ook goed, want met één lesje verbrand je al snel 350 calorieën. Dat is mooi meegenomen toch? Power Yoga is geschikt voor een brede doelgroep, ongeacht leeftijd, niveau en geslacht.