Doe alle Jeugdsporten voor een prijs!!

Klik hier voor het lesrooster

Jeugd judo

Judo is bij Aarts Sport Lisse al mogelijk vanaf 4 jaar. Jeugd judo heeft voor een kind vele voordelen. Zo kan een kind zich motorisch ontwikkelen en leren luisteren en gedragen in een groep. Toch zal een jeugd judoles leuk en speels gegeven worden. Binnen de technieken welke een judoka te leren krijgt zijn ook val breek technieken welke een kind automatisch zal toepassen op straat.
Judo is een zeer complete sport die niet voor niets erg populair is bij kinderen.
De sport heeft alle elementen in zich om van jongeren complete, evenwichtige mensen te maken.

Voor de jeugdjudoka's van Aarts Sport Lisse wordt jaarlijks een interne puntencompetitie georganiseerd. Dit maakt het judoën nog leuker. Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie en de website van Judo Support Lisse klik hier.

Kids Bootcamp (7-15 jaar)

Bij Aarts Sport Lisse is er een programma bedacht dat voldoet aan naam Bootcamp voor de jeugd van 7 – 14 jaar. Gecombineerd met te gekke functionele oefeningen en verschillende toestellen, zorgen wij dat uw kind verantwoord met sport bezig is. Onze gekwalificeerde instructeurs zullen uw kind hierin begeleiden.

Jeugd Jiu-Jitsu (9-15 jaar)

De Jeugd Jiu-Jitsu is speciaal gericht op kinderen van 9 tot 15 jaar. Tijdens de lessen ontdekken zij spelenderwijs hun lichamelijke mogelijkheden. Competitieve elementen zijn minder aanwezig, maar wel leren de kinderen sportiviteit en respect te hebben voor zichzelf en anderen. 

Jeugd Kickboksen (7 – 12 jaar)

Voor de jeugd wordt er een aangepaste kickbokstraining gegeven. Deze training staat open voor meisjes en jongens vanaf 7 tot 12 jaar. Het voornaamste doel is het bevorderen van de sociale vaardigheden, respect en het verbeteren van normen en waarden. Tijdens deze training kan een leerling zich alle technieken van het kickboksen eigen maken.
Binnen deze lessen wordt echter nog geen gebruik gemaakt van technieken naar het hoofd. Wel wordt gebruik gemaakt van alle andere technieken uit het kickboksen, zoals het werken op de trapkussens en bokszakken. Binnen deze groep staat het spelelement centraal en wordt door middel van competitie-elementen aangeleerd om op een goede manier met verlies en winst om te gaan.

Jeugd Taekwondo (8 – 15 jaar)

Deelname staat open voor jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. Taekwondo is bij uitstek geschikt voor jeugdigen die de voorkeur geven aan een individuele sport boven een teamsport. Dit neemt niet weg dat de lessen plaatsvinden in groepsverband en een hoog sociaal gehalte wordt nagestreefd. In de lessen worden techniek, spel en competitie op aantrekkelijke wijze gecombineerd. Tegelijkertijd pakken de taekwondoka's wat mee van de oosterse discipline.

Met name de grote diversiteit van het taekwondo heeft een grote aantrekkingskracht op de jeugd. Dat komt omdat er binnen het taekwondo wel vijf verschillende sportonderdelen worden beoefend: stijlvormen, sparring, stapsparring, zelfverdediging en breektesten. Bij het uitvoeren van de oefeningen ligt de nadruk op het werken met de benen en de armen. Echter, de techniek van schoppen en stoten wordt op gecontroleerde wijze aangeleerd. Hierbij worden onder andere handpads en schopkussens gebruikt. Veiligheid staat voorop.

Aarts Sport App

Download de Aarts Sport App!

Openingstijden

7 dagen per week
24 uur per dag open!
Personeel aanwezig:
Maandag t/m vrijdag
09.00-21.00 uur
Zaterdag en zondag
09.00-12.00 uur

Rondleiding?

Kom langs en we vertellen je alles over Aarts Sport! Plan een afspraak

Informatie?

Wil je meer weten over Aarts Sport? Neem contact op

Inschrijven

Kies het abonnement dat bij je past en schrijf je in. Schrijf je nu in!