Aarts Sport Lisse op Hyves Aarts Sport Lisse op Twitter Aarts Sport Lisse op Facebook
openingstijden
Aartssport Lisse
Vennestraat 1
2161 LE Lisse
Tel. 0252 - 416518
info@aartssportlisse.nl
aktie
Menu
Inschrijven bij Aarts Sport Lisse

Contact

Neem contact met ons op.

Train4life een online trainingsprograma

Train4life is een online trainingsprogramma dat jou voorziet van training en voedingsadvies, inclusief persoonlijke ondersteuning. Je doorloopt op eigen niveau (1 t/m 10) de trainingen en het voedingprogramma via je eigen pagina. De trainingen zijn uniek en gevarieerd. De personal coach vanuit Aarts Sport Lisse begeleidt jou effectief en persoonlijk via de online omgeving waardoor je fitheid, gezondheid en belastbaarheid snel zullen verbeteren. Een gemiddelde training duurt tussen 5 en 25 minuten.

Het trainingsprogramma
Het duidelijke en overzichtelijke trainingsprogramma van Train4Life is makkelijk uitvoerbaar en bouwt op naar meer complexe en uitdagende trainingen.

Bij Train4Life gebruiken wij veel verschillende oefeningen. Ons trainingsprogramma is gemaakt om in zo kort mogelijke tijd fit te worden en te blijven. Wij werken met zogenaamde 'trainingen van de dag' (tvd's). Deze tvd's zijn scherp, verrassend en duren tussen de 5 en 25 minuten.

Ieder wordt op zijn of haar eigen niveau belast. Afhankelijk van de tijd die je in het programma steekt, groei je door naar het nieuwe trainingsprogramma dat bij je past.

Dit programma kun je aanpassen aan jouw beschikbare tijd. Wil je vlak voor de zomer of ter voorbereiding van je wintersportvakantie extra trainen? Alles kan. In ieder geval train je waar en wanneer je wilt.

Wie of waar je ook bent: je kunt nu met Train4Life beginnen. Door de unieke manier waarop het trainingsprogramma is opgebouwd zal je een ondenkbare vooruitgang boeken.


Het coachingsprogramma
Train4Life biedt een unieke manier van begeleiding en coaching. Samen met onze coach ga je aan de slag met jouw trainingsprogramma. Uiteraard kun je met al je vragen bij onze coach terecht.

Je trainingsprogramma ontvang je via je mail op de aangegeven trainingsdagen. Op deze manier kan jij zo optimaal mogelijk met je trainingsprogramma aan de slag gaan. De nieuwe manier van Personal Coaching!

Alle oefeningen en trainingen van de dag (tvd's) zijn te zien. Foto's , video's, meest gemaakte fouten, tips & tools over de trainingen zijn te vinden op onze website. Alles wat je moet weten over training en ons trainingsschema vind je in deze rubriek.

En uiteraard: wanneer je onverhoopt toch vragen hebt, kun je altijd een van de coaches raadplegen. Wij geven je graag antwoord!

Het voedingsprogramma
Dit programma geeft je kennis en kunde over voeding. Met regelmaat vind je informatie over voeding op je account. De ene keer is dit een kort statement, de andere keer een luchtig artikel over de grootste misvattingen op voedingsgebied.

Op deze manier bouwen we jouw kennis op en werken we aan bewustwording. Wat is nu wel gezond en wat niet? Welke bestanddelen zijn in de regel slecht en welke juist goed? Alles wat je moet weten, komt hier aan bod.

De Train4life training is op maandag van 20.00-21.00 uur

Klik hier voor het lesrooster