Aarts Sport Lisse op Hyves Aarts Sport Lisse op Twitter Aarts Sport Lisse op Facebook
openingstijden
Aartssport Lisse
Vennestraat 1
2161 LE Lisse
Tel. 0252 - 416518
info@aartssportlisse.nl
aktie
Menu
Inschrijven bij Aarts Sport Lisse

Contact

Neem contact met ons op.

Wellness


Fysio

SMC Bollenstreek

Mijn naam is Royce Kortekaas en ben nu 10 jaar werkzaam binnen de fysiotherapie. Ik ben in 2003 afgestudeerd en heb daarvoor een opleiding gedaan aan het CIOS te Overveen. Hier heb ik mijn keuzevakken fitness, sportmassage en sportmanagement behaald. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik mijn diploma Sportfysiotherapeut behaald en sinds 2010 ben ik Master in de Manuele therapie. Naast deze post-HBO opleidingen heb ik nog certificaten voor COPD en Hartrevalidatie. Tevens pas ik sinds 2011 dry-needling toe bij veel spierklachten. Hiervoor ben ik ook nog in cursus geweest bij Mark Scappaticci die in Canada alle grote sporters behandelt op gebied van ijshockey en olympische sporters.

Lees meer


Gewichtsconsulenten

U wilt succesvol afvallen… maar weet niet hoe?
Nu nieuw in de regio: Aarts Sport Lisse gewichtsconsulenten.

 • 6 en 10-weekse cursussen.
 • Verantwoord en gezond afvallen.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Uitgebreide lichaamsmeting.
 • Voedingsanalyse en voedingsadvies.
 • Iedere week een compleet weekmenu
 • met lekkere recepten.
 • Sportadvies en begeleiding.
 • 4 weken onbeperkt sporten bij Aarts Sport Lisse.
 • Gratis deelname aan alle groepslessen.
 • Vrij gebruik van sauna

Neem dan contact op met:

Aarts Sport Lisse gewichtsconsulenten
Vennestraat 1
2161 LE Lisse
Jacqueline Toonen, tel. 06 14776028
www.gewichtsconsulenten-bollenstreek.nl


Personal training

Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten en kennis heeft om een bewegingsplan op te stellen, aan de hand van jouw wensen en lichamelijke conditie!
Elk mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om JOUW doelen te behalen én te behouden.

Bij personal training is alle aandacht speciaal voor jou en zullen wij ervoor zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt! Je
zult versteld staan van wat je met de juiste begeleiding allemaal kunt bereiken.

Alles geprobeerd en je staat op het punt om op te geven?

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek wordt er vastgesteld wat je precies wilt bereiken. Aan de hand van deze wensen zullen wij een "effectief" trainingsprogramma samenstellen, eventueel in combinatie met voedingsadvies.

Wij zullen je tijdens deze periode persoonlijk begeleiden, motiveren en corrigeren. Wij zijn jouw "stok achter de deur" en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of als er zich problemen voordoen.

Samen gaan wij de uitdaging aan om jouw doelen te behalen en te behouden!

Mail voor meer informatie of een afspraak naar info@aartssportlisse.nl.


Massage

Massages worden toegepast om te ontspannen, pijn in spieren weg te nemen en herstel van diversenklachten te bevorderen. Naast de lichamelijke voordelen ervaren de meeste mensen een massage als rustgevend en zorgt het voor een stress verminderende werking.

Bel voor meer informatie: tel: 0252-416518


Sauna en zonnebank

Bij Aarts Sport Lisse kun je ook genieten van luxe zon- en saunafaciliteiten. Combineer de voordelen van sport en sauna voor de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning.

Een gang in de sauna bevordert de doorbloeding van huid en spieren en vermindert daardoor spierpijn. Opgebouwde afvalstoffen worden afgevoerd en de weerstand wordt verhoogd.

De zonnebank heeft niet alleen als voordeel dat je er een mooie bruine huidtint van krijgt, maar de warmte is ook goed voor ontspanning van lichaam en geest.

Openingstijden van de sauna:

Maandag tm vrijdag: 09.00-12.00 uur en 17.00-22.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00-12.00 uur