Fysio SMC Bollenstreek

Royce Kortekaas

Mijn naam is Royce Kortekaas en ben nu 10 jaar werkzaam binnen de fysiotherapie. Ik ben in 2003 afgestudeerd en heb daarvoor een opleiding gedaan aan het CIOS te Overveen. Hier heb ik mijn keuzevakken fitness, sportmassage en sportmanagement behaald. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik mijn diploma Sportfysiotherapeut behaald en sinds 2010 ben ik Master in de Manuele therapie. Naast deze post-HBO opleidingen heb ik nog certificaten voor COPD en Hartrevalidatie. Tevens pas ik sinds 2011 dry-needling toe bij veel spierklachten. Hiervoor ben ik ook nog in cursus geweest bij Mark Scappaticci die in Canada alle grote sporters behandelt op gebied van ijshockey en olympische sporters.

Zelf heb ik een sportachtergrond op het gebied van triathlon. Ik ben winnaar geweest van het Europese circuit xterra (off-road) triathlon in 2003 en 2-voudig Nederlands  Kampioen off-road triathlon in 2004 en 2006. Verder heb ik tijdens World-Cup wedstrijden meerdere malen op het podium gestaan. In Nederland heb ik vele wedstrijden gewonnen op de triathlon, off-road triathlon, hardloopwedstrijden en poldercrossen.

Het behandelen van sporters is dan ook mijn grootste passie en heb daarin ook veel ervaring. Door een combinatie van sportfysiotherapie, manuele therapie en dry-needling ben ik in staat om sporters (en natuurlijk ook niet sporters) op een goede manier te begeleiden in hun revalidatieproces. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel mensen behandeld met nek -en hoofdpijnklachten en migraine met manuele therapie en dry-needling.

Sinds 1 september ben in gevestigd bij Aarts Sport Lisse waarbij ik alle dagen aanwezig ben. Ik hoop dat wanneer u een sportklacht, klacht aan de wervelkolom (zowel lage rug, nek, hoofdpijn of migraine)  heeft, u contact met mij wilt opnemen. Vragen over training mag natuurlijk ook!

Ik hoop u graag een keer in de praktijk te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Royce Kortekaas
www.smc-bollenstreek.nl
Tel: 06-41527741

Laura Ratté

Mijn naam is Laura Ratté en sinds januari 2015 versterk ik Royce Kortekaas als fysiotherapeut op de locatie Aarts sport Lisse.

Vanaf 2006 ben ik werkzaam in de beweeg- en zorgsector. In de loop der jaren heb ik mij als fysiotherapeut gespecialiseerd in manuele mobilisatietechieken volgens Mulligan en D.A.M., schouderproblematiek en dry needling. Hiernaast ben ik voor hulp bij revalidatie regelmatig in de trainingszaal te vinden. Ik bied individuele begeleiding bij fysieke klachten, na operatie of ter preventie van recidief. 
Ook bij letselschade en re-integratie help ik u graag waarbij ik (als nodig) samenwerk met een letselschade advies bureau.

Met veel plezier en vol overgave hoop ik u met deze middelen van dienst te kunnen zijn op de donderdag en vrijdag bij Aarts Sport Lisse
Sportieve groet, Laura Ratté 

Aarts Sport App

Download de Aarts Sport App!

Openingstijden

7 dagen per week
24 uur per dag open!
Personeel aanwezig:
Maandag t/m vrijdag
09.00-21.00 uur
Zaterdag en zondag
09.00-12.00 uur

Inschrijven

Kies het abonnement dat bij je past en schrijf je in. Schrijf je nu in! Eerst gratis en vrijblijvend uitproberen? Vraag dan de gratis 7-dagenpas aan! Meer informatie