Aarts Sport Lisse op Hyves Aarts Sport Lisse op Twitter Aarts Sport Lisse op Facebook
openingstijden
Aartssport Lisse
Vennestraat 1
2161 LE Lisse
Tel. 0252 - 416518
info@aartssportlisse.nl
aktie
Menu
Inschrijven bij Aarts Sport Lisse

Contact

Neem contact met ons op.

Fysio

SMC Bollenstreek

Mijn naam is Royce Kortekaas en ben nu 10 jaar werkzaam binnen de fysiotherapie. Ik ben in 2003 afgestudeerd en heb daarvoor een opleiding gedaan aan het CIOS te Overveen. Hier heb ik mijn keuzevakken fitness, sportmassage en sportmanagement behaald. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik mijn diploma Sportfysiotherapeut behaald en sinds 2010 ben ik Master in de Manuele therapie. Naast deze post-HBO opleidingen heb ik nog certificaten voor COPD en Hartrevalidatie. Tevens pas ik sinds 2011 dry-needling toe bij veel spierklachten. Hiervoor ben ik ook nog in cursus geweest bij Mark Scappaticci die in Canada alle grote sporters behandelt op gebied van ijshockey en olympische sporters.

Zelf heb ik een sportachtergrond op het gebied van triathlon. Ik ben winnaar geweest van het Europese circuit xterra (off-road) triathlon in 2003 en 2-voudig Nederlands  Kampioen off-road triathlon in 2004 en 2006. Verder heb ik tijdens World-Cup wedstrijden meerdere malen op het podium gestaan. In Nederland heb ik vele wedstrijden gewonnen op de triathlon, off-road triathlon, hardloopwedstrijden en poldercrossen.

Het behandelen van sporters is dan ook mijn grootste passie en heb daarin ook veel ervaring. Door een combinatie van sportfysiotherapie, manuele therapie en dry-needling ben ik in staat om sporters (en natuurlijk ook niet sporters) op een goede manier te begeleiden in hun revalidatieproces. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel mensen behandeld met nek -en hoofdpijnklachten en migraine met manuele therapie en dry-needling.

Sinds 1 september ben in gevestigd bij Aarts Sport Lisse waarbij ik alle dagen aanwezig ben. Ik hoop dat wanneer u een sportklacht, klacht aan de wervelkolom (zowel lage rug, nek, hoofdpijn of migraine)  heeft, u contact met mij wilt opnemen. Vragen over training mag natuurlijk ook!

Ik hoop u graag een keer in de praktijk te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Royce Kortekaas

www.smc-bollenstreek.nl

tel: 06-41527741