Fitness

Lees hieronder meer over onze fitness

Meer informatie

Aarts Sports Lisse uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een 7-dagenpas aan!

Fitness

Voldoende inspanning en beweging helpt je langer te leven, beter te slapen, concentratie en energie te verhogen, stress te verminderen en de samenstelling van je lichaam te verbeteren. Fitness is een verzamelnaam voor allerlei activiteiten die gericht zijn op een betere algehele lichaamsconditie. Dat gebeurt met behulp van spierversterkende toestellen en cardiotoestellen.

Fitness Deal/Persoonlijk programma

Begeleiding en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Wanneer je wilt beginnen met fitness en je hebt nog geen ervaring is het mogelijk een Fitness Deal af te sluiten. We plannen dan 2 afspraken van één uur met een van onze personal trainers om je een goede indruk te geven wat fitness is. Uiteraard staat onze personal trainer na deze twee afspraken ook voor je klaar mocht je eventuele vragen hebben of aanpassingen aan je programma willen maken.

Fitness deal

N

Tijdens de 1e afspraak onderga je een uitgebreide intake en een fitheidstest. Hierin worden je gewicht, vetpercentage, bloeddruk en je conditie gemeten. Deze test laat zien hoe je algemene fitheid er voor staat en is ook voor onze instructeurs een goede leidraad bij de keuze van je programma. Na deze test zal er nog enige tijd over zijn om rustig te beginnen met sporten.

Tijdens deze tweede afspraak maak je kennis met de toestellen en oefeningen die je kunt gebruiken om jouw doelstellingen te realiseren. Spierversterkende oefeningen en cardiotoestellen (fietsen, lopen, roeien, crosstrainer) zullen hier beide aan bod komen. Bij deze afspraak ligt de bewegingsintensiteit hoger dan bij afspraak 1. 

Na de tweede afspraak wordt jouw persoonlijke fitnessschema gemaakt. Het schema wat is uitgewerkt in de computer, wordt samen met de instructeur/ personal trainer nog een keer goed nagelopen om er zeker van te zijn dat je precies weet wat te doen. Deze wordt daarna ook nog eens naar je emailadres gestuurd zodat je hem tijdens je volgende trainingssessie kunt gebruiken.