Massage

Lees hieronder meer over onze massages

Meer informatie

Aarts Sports Lisse uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een 7-dagenpas aan!

Het menselijk lichaam heeft onderhoud nodig, daarom zijn we hier

Massages worden toegepast om te ontspannen, pijn in spieren weg te nemen en herstel van diversenklachten te bevorderen. Naast de lichamelijke voordelen ervaren de meeste mensen een massage als rustgevend en zorgt het voor een stress verminderende werking.

Wij zijn Tara en Cindy. Sinds januari kunt u bij ons een (sport) massage boeken. Tara is gediplomeerd massagetherapeut en Cindy is gediplomeerd sportmasseur.
Wij bieden behandelingen van 30, 40 of 60 minuten aan op afspraak en wij zijn op verschillende dagen in de week aanwezig.
Meer informatie vind je bij de receptie.

Soorten Massages

Onstpannings massage

Is een massage die zich richt op het onstspannen en ont-stressen van lichaam en geest.

Tarieven

30 min 30 euro
40 min 40 euro
60 min 50 euro

Fybromyssage

Is een therapeutische massage voor fybromylagie patiënten. Deze massage wordt in twee verschillende vormen aangeboden éé voor de verlichting van de pijn en én voor de bevordering van de slaap.

Tarieven

30 min €25,-
60 min €50,-

Sportmassage

Verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee word het herstel van je lichaam bevorderd en voorkom je blessures door overbelasting van de spieren.

Tarieven

30 minuten 30 euro
40 minuten 40 euro
60 minuten 50 euro

Hot Stone massage

Is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van hete stenen van ongeveer 45 graden. De massage stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Deze vorm van masseren is ideaal bij stijve spieren en spierpijn.

Tarieven

30 min €30,-
60 min €55,-
90 min €75,-