Massage

Lees hieronder meer over onze massages

Meer informatie

Aarts Sports Lisse uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een 7-dagenpas aan!

Informatie

Massages worden toegepast om te ontspannen, pijn in spieren weg te nemen en herstel van diversenklachten te bevorderen. Naast de lichamelijke voordelen ervaren de meeste mensen een massage als rustgevend en zorgt het voor een stress verminderende werking.

Bel voor meer informatie: tel: 0252-416518

Mijn naam is Rebecca Blankenzee sinds 2017 ben ik werkzaam als masseuse. Gedurende deze tijd heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijzelf hierin te ontwikkelen. Sinds augustus 2021 ben ik voor mezelf begonnen bij Aarts Sport Lisse.

Ik geef verschillende soorten massages waaronder; sport, ontspanning, hotstone massage en fibromyssage. Ik ben bezig met de opleiding voor bindweefselmassage, deze hoop ik einde van de zomer af te ronden.

Naast masseren bied ik ook een manier van tapen aan voor het verminderen van hooikoorts.

Soorten Massages

Onstpannings massage

Is een massage die zich richt op het onstspannen en ont-stressen van lichaam en geest.

Tarieven

30 min €25,-
60 min €50,-
90 min €70,-

Fybromyssage

Is een therapeutische massage voor fybromylagie patiënten. Deze massage wordt in twee verschillende vormen aangeboden éé voor de verlichting van de pijn en én voor de bevordering van de slaap.

Tarieven

30 min €25,-
60 min €50,-

Sportmassage

Verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee word het herstel van je lichaam bevorderd en voorkom je blessures door overbelasting van de spieren.

Tarieven

30 min €25,-
60 min €50,-
90 min €70,-

Hot Stone massage

Is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van hete stenen van ongeveer 45 graden. De massage stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Deze vorm van masseren is ideaal bij stijve spieren en spierpijn.

Tarieven

30 min €30,-
60 min €55,-
90 min €75,-