Groepslessen

Lees hieronder meer over onze groepslessen

Meer informatie

Aarts Sports Lisse uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een 7-dagenpas aan!

Spinning

Spinning is indoor fietsen in groepsverband, maar dan meer. Deze super effectieve conditie- en spiertraining is een belevenis apart en een super vetverbrander! Onder leiding van een instructeur volg je op lekkere muziek een les vol met dynamische en stimulerende fietstechnieken. De fiets is in weerstand verstelbaar dus geschikt voor iedereen.

Steps

Met behulp van een step die in hoogte verstelbaar is, worden Low-Impact (=laagbelastend) en High-Intensity (=hoge intensiteit) trainingen gegeven. Door het op diverse manieren op- en afstappen van de ‘step’ komt iedere belangrijke spiergroep in ‘the lower body’ (=onderlichaam) aan bod. Goed dus voor heupen, dijen en billen, maar tegelijkertijd is het een workout voor hart en longen. Terwijl je spieren vormt, werk je aan een maximale vetverbranding. Steps is geschikt voor jong en oud, dames en heren

XCO

De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De XCO-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.